Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.01.2013, 23:01   #15
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez NinaN Podgląd Wiadomości
Syn (fundator) podziela opinie większości. Ja poza estetycznymi mam nadal też inne wątpliwości. Chodzi mi oczywiście przede wszystkim o jakość, nie o szybkość wypalania. Jednak na mój babski rozum ta jakość chyba zależy nie tylko od tego, czy wypalarka jest slim czy "gruba", ale także od interfejsu. Jeśli będzie na zewnątrz, mogę ją podłączyć albo przez usb 2.0, albo przez eSata. Dlatego, ci, którzy używają tego samego vegasowego software co ja, radzą jednak wewnętrzną. Nie mają racji?
soft nie ma nic do rzeczy, można przygotować materiał na dysku i wypalić dowolnym programem

poczytaj forum, jest wiele tematów opisujących problemy z wypałem czy odczytem na laptopowkach

obecnie najlepsze sa płyty Blu Panasonica który daje 50 lat gwarancji

oczywiście zależy to również od jakości wypału,odpowiednim przechowywaniu i użytkowaniu nośnika

co do prędkości wypału to x4 spokojnie wypalisz na usb 2.0 czy eSata,

sam z taka prędkością w stacjonarnym wypalam i wielu użytkowników - testy można wyszukać na forum

Ostatnio zmieniany przez - Deckard - : 22.01.2013 o godz. 23:04
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post