Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.01.2013, 23:25   #4477
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Wiem, że kiedyś sam na takie pytania odpowiadałem, ale na jakiś czas przestałem się interesować tematem, a teraz jak szukam, to co chwila znajduję inne informacje..

Jak jest w kwestii sprowadzanych z Niemiec samochodów.. jakie dokumenty muszą mieć (a jakie ew. mogą) - czy karta pojazdu i dowód rejestracyjny wystarcza?

I druga sprawa.. Jeśli sprzedający wystawia fakturę VAT i załatwia wszystkie fomalności (związane z rejestracją - poza samą wizytą w urzędzie) to można być spokojnym o kwestie formalne związane z samochodem (np. kradzież itp.)?

I ostatnia rzecz - trafił ktoś może na tłumaczenie poszczególnych pozycji w tych dwóch dokumentach? Ewentualnie może wie, co jest co.. Chodzi mi głównie o właścicieli i występujące w dwóch miejscach daty (mogę podesłać na priva skan dokumentu)

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post