Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.01.2013, 17:06   #1
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ok dzięki, kupiłem takiego mediona tylko że 8gb za 53zł z przesyłką ,zobaczymy , zależy mi tylko na tym by grał

I tak pewnie go gdzieś zapomnę ,zgubie itp tak jak to było z creativem

Mp3ka fajnie ,solidnie wykonana ,klips mocno trzyma ,8gb jest, kupiłem do niej słuchawki AKG 309 i graja o niebo lepiej od dołączonych

kabel którym się łączy z komputerem ma 'luźna i tandetna ' końcówkę USB
przez co raz widoczny a raz nie ale wystarczy śrubokrętem podważyć blaszki i jest git

nie dostalem instrukcji ale domniemam że ładuję się właśnie prezez USB dlatego na temat baterii jeszcze sie nie wypowiem

ale jesli bedzie dobra to jak za niecałe 50zł nic tylko brać do orania

Ostatnio zmieniany przez grzeniu : 30.01.2013 o godz. 21:35
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online