Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.03.2003, 19:11   #79
patryk2004
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 26.08.2002
patryk2004 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
"1. Dlugo Ci jeszcze zajmie, zanim zrozumiesz, ze takich nie ma?..."

wydaje mi się że nagrywarka która nagra gierke też potrafi nagrac film

" podaj mi konfiguracje komputera do wszystkiego (gry, filmy, CAD, biuro, net) i zeby kosztowal np. 3 tys, bo wiecej nie mam, bo "poszloby za duzo kasy". To absurd."

wydaje mi się że nie jest to problem komputer do tych zastosowań ma porostu dużo ramu (256 dd4/333 -125 zł) dysk twardy może być baraccuda 5 80gb (ok.560 zł) płyta i procesor to około 700 zł
Po doliczeniu monitora to ja widzę duży zapas gotówki za którą kupisz drukarkę , skaner itp

" Jesli zas setki - slusznie prawi przedmowca - zwroci sie po prostu."

ja potrzebuję uniwersalną nagrywarkę

"3. W moim przekonaniu zdecydowanie wieksze znaczenie dla kompatybilnosci ma rodzaj uzytej plyty i oprogramowania, a NIE nagrywarka. Skupilbym sie wiec na pytaniach o programy. Moge Ci dac 10 nagrywarek i 20 kompow, ale jak nie bedziesz mial do nich systemu (chocby windowsa) to mozesz pomarzyc o "wyprodukowaniu" czegokolwiek."

jestem informatykiem i windowsa umiem zainstalować

"4. Testy duzo nie kosztuja. Kup sony, wypal 100 szt, jak sie nie spodoba, sprzedaj i kup pioneera. Mysle, ze max stracisz 100-200zl na sony, co z pewnoscia zrekompensuja te nagrane plytki."

zawsze jest taka możliwość chociaz ja wole zaoszczędzic te 100-200zł

"W ten sposob sam nabedziesz doswiadczenie. Nikt tak naprawde z nas nie wie, co rozumiesz przez pojecie "wszystko", ani o jakich ilosciach plyt mowimy."

Ilość nie ma znaczenia , ja chce przegrać ps2, x-boxa a w drugiej kolejnosci jakieś filmiki

Wytłumacz mi jak to możliwe że jest nagrywarka która wypali grę a nie wypali filmu?

A może wiecie czy gdzieś są testy większej ilości nagrywarek ,w sklepach internetowych jest duży wybór (pionieer, ricoh, plextor, HP, LG, sony, toshiba, philips , teac) ?
patryk2004 jest offline   Odpowiedz cytując ten post