" podaj mi konfiguracje komputera do wszystkiego (gry, filmy, CAD, wydaje mi się że nie jest to problem komputer do tych zastosowań ma porostu dużo ramu (256 dd4/333 -125 zł) dysk twardy może być baraccuda 5 80gb (ok.560 zł) płyta i procesor to około 700 zł
Po doliczeniu monitora to ja widzę duży zapas gotówki za którą kupisz drukarkę , skaner itp
----------------
Acha - i na tej konfiguracji pojdzie "wszystko"? Moze jakis zakladzik maly, ze znajde program, ktory nie bedzie dzialal?
BTW - zapomniales o zasilaczu
-------
" Jesli zas setki - slusznie prawi przedmowca - zwroci sie po prostu."
ja potrzebuję uniwersalną nagrywarkę
-------
Masz duze szanse na bycie zrobionym w balona. Pamietam jak w firmie takim ekszpertom, bo chcieli komp do wszystkiego wciskalo sie najgorszy szmelc. "For cretyn only" mialy nalepki.
-------
jestem informatykiem i windowsa umiem zainstalować

-------
Brawo! zainstaluj wiec nagrywarke, jedna, druga, trzecia, wybierz najlepsza dla siebie i pal. Sam sie nauczyles instalowac czy moze na grupie Ci ktos wyjasnil jak instalowac windowsa?
-------
zawsze jest taka możliwość chociaz ja wole zaoszczędzic te 100-200zł
-------
Jest takie powiedzenie: "Nas biednych nie stac na oszczedzanie".
-------
Ilość nie ma znaczenia , ja chce przegrać ps2, x-boxa a w drugiej kolejnosci jakieś filmiki
-------
Jesli chcesz nagrac 1 szt. na miesiac (ilosc nie ma znaczenia) i wydac 2000zl na nagrywarke to wspolczuje.
-------
Wytłumacz mi jak to możliwe że jest nagrywarka która wypali grę a nie wypali filmu?
-------
BA! Wytlumacz mi, jak to mozliwe, ze na 10 princo, 4 nie dzialaja. Albo na pioneer dzialaja 2x, a 1x juz nie. Albo, ze w ogole 2x dzialaja, a na LG nie. Itp itd.
Jakotakich testow chyba nie ma. Polecam lekture anglojezycznych grup dyskusyjnych - tam masz praktyczne rady uzytkownikow.