Dyskusja: Nadejszła wiosna
Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.02.2013, 20:26   #12
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez DejaVu Podgląd Wiadomości
Wiosna i u mnie , w lesie kałuż od groma ,że golfik pływa a nie jeździ +1*C i popadywała kasza z nieba to ta manna chyba o której to w jakiejś książce było chyba byłem rano na Śniardwach z dwoma pijakami i jeszcze jeden brat był rybki nawet brały , mieliśmy pół reklamówki już : płoci , okoni i leszczy , ale te dwa pijaki tak się napili że jeszcze ręce mnie bolą , jak musiałem ciągnąć ich 700m do brzegu po lodzie bez śniegu - mam nadzieję że ich tak samo łby bolą jak mnie ręce od zaliczania gleby - nigdy więcej! pijakom mówię stanowczo NIE!!
STOP PIJANYM RYBAKOM-WĘDKARZOM

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post