"Acha - i na tej konfiguracji pojdzie "wszystko"? Moze jakis zakladzik maly, ze znajde program, ktory nie bedzie dzialal?

"
jestem gotowy do zakładów
"Masz duze szanse na bycie zrobionym w balona. Pamietam jak w firmie takim ekszpertom, bo chcieli komp do wszystkiego wciskalo sie najgorszy szmelc. "For cretyn only" mialy nalepki.
"
ja mam wszędzie dobrych znajomych i nikt mi nie sprzeda badziewia
"Brawo! zainstaluj wiec nagrywarke, jedna, druga, trzecia, wybierz najlepsza dla siebie i pal. Sam sie nauczyles instalowac czy moze na grupie Ci ktos wyjasnil jak instalowac windowsa?"
Ale ja chce dvd na razie jedną , co do Windowsa nie myślałem że to dla Ciebie było takie trudne sie nauczyć go zainstalować jakby to był Linux Debian to bym Cię zrozumiał po części
"zawsze jest taka możliwość chociaz ja wole zaoszczędzic te 100-200zł
-------
Jest takie powiedzenie: "Nas biednych nie stac na oszczedzanie"."
Jeśli zawsze kupując cokolwiek liczysz się że to sprzedasz i kupisz drugie jak będzie źle działać to musisz być milionerem i chyba zwykle długo czekasz zanim dostajesz to co chcesz. Ja wole kupic z głową
"Jesli chcesz nagrac 1 szt. na miesiac (ilosc nie ma znaczenia) i wydac 2000zl na nagrywarke to wspolczuje."
podając cenę sugerujesz chyba nagrywarkę sony czyżby ona potrafiła też playstation nagrać?
"
BA! Wytlumacz mi, jak to mozliwe, ze na 10 princo, 4 nie dzialaja. Albo na pioneer dzialaja 2x, a 1x juz nie. Albo, ze w ogole 2x dzialaja, a na LG nie. Itp itd."
To znaczy że na LG działają.
Zadam może proste pytanie:
Czy kupując pionieera będe mógł nagrać gry i film czy może lg czy cokolwiek innego?