Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.02.2013, 19:01   #18
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Patrix Podgląd Wiadomości
niech się tego typu szkoły boją na mojej drodze bo ja sie zawsze upewniam a jak nie daj tego typu przekręt bedzie to troche szumu zrobie i koniec biznesu bedzie...
O tym mówisz? Cóż, młodzieńczy idealizm

Nie chcę nikogo obrażać, ale nieporadność wielu ludzi naprawdę jest niepojęta. Te śmieszne wielostronicowe papierki - umowy się o nich mówi - naprawdę można przeczytać przed podpisaniem. No i nawet jest taka ciekawostka, jeśli nie ma na nich tego, co słyszy się w sekretariacie, to znaczy, że tego nie ma w ogóle, szczególnie jeśli to obowiązek firmy na naszą korzyść.

Patrząc na tę i podobne sprawy, zdumiewający jest brak przezorności ludzi. W tym przypadku akurat nie ma jakichś skrajnych, zupełnie bezczelnych oszustw, wszystko w ramach zwykłych niedopowiedzeń i lekkich kłamstewek - jednak i tak można wyłapać, że coś jest nie tak.
Jarson jest offline