Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.02.2013, 19:55   #4505
czechoj
Dziadek
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.06.2002
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
Już poczytałem. Nie wiedziałem, że robią radyjka z odłaczanym panelem.

Jak się sprawuje? Daje radę z zakłóceniami, bo słyszałem że pod tym względem nowe Ducato to masakra. W moim stary Uniden totalnie odmówił współpracy. W toyocie jeszcze jako tako, ale chyba czas go zmienić.
daje radę, też się naczytałem o współpracy CB i Ducato wiele strasznych rzeczy i byłem nieco wystraszony. U mnie wszystko gra i buczy (jak choremu w płucach ) całkiem sprawnie. Sam sobie stroiłem antenkę, rekord to rozmowa z gościem oddalonym o 17km wg słupków kilometrowych.