Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.02.2013, 23:29   #2
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Ja nie jestem pewien, czy wyczyny czechoja chcę oceniać ;-).

Btw. tato ma już Nołta od paru godzin, trochę się bawiłem i oficjalnie ogłaszam: ten Android chodzi już tak płynnie i szybko jak iPhone'y, animacje są naprawdę przyjemne dla oka - od teraz smartfony Samsunga wyższe "modelowo", czyli pewnie SGS4 m.in. będzie wreszcie godnym konkurentem iPhonów, bo została wyeliminowana rzecz, która od zawsze mnie w innych telefonach drażniła :-).
Tylko dlaczego Andek potrzebuje aż 1,6GHz i 2GB ramu, żeby chodzić tak, jak iP o dużo słabszych konfiguracjach?

Ekran na ogromny plus, lepsza matryca niż w SGSIII, rozdzielczość HD wraz z Amoledem, ogromnym kontrastem... no robi piorunujące wrażenie - szczególnie na filmikach HD puszczanych z YT.

Rysikiem się nie bawiłem, ale ma mnóstwo opcji konfiguracyjnych. Jest też coś w rodzaju: "obsługa urządzenia jedną ręką" i można to jakoś dostosować - nie wiem na czym polega, ale zapowiada się obiecująco już sam fakt, że producent urządzenia pomyślał o czymś takim :-).

Co najzabawniejsze, mój SGSII pomalał ;-).
Za miesiąc prawdopodobnie wymienię na trójkę, bo akurat kończy mi się abo, ale CHOLERA JASNA - tam jest jeszcze więcej cali...
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post