Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.02.2013, 11:23   #9
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Btw. Co jest lepsze, SGSIII czy OneX?
Dla mnie oba za drogie Wziąłem S3 mini. Po przesiadce z xperii jestem zadowolony Ale jakbym miał wybierać, to chyba SGS3

demek, mój pewnie też nie będzie iPhone, nie znam czegoś takiego, jak fajfon, może Ty masz Używam od ponad 3 lat androida i piszę o moich i nie tylko moich doświadczeniach. Android 4.1, w porównaniu z 2.3 to niebo a ziemia, ale ta cholerna lista kontaktów dalej potrafi przymulić. Tak samo lista smsów. To są rzeczy, z których najczęściej się korzysta i powinni to w końcu zoptymalizować, żeby to działało płynnie. Z ciekawości sprawdziłem teraz. Mam Go Dialer EX i Go Pro SMS. Przy wejściu na listę ostatnich połączeń zamuliło ok 2s. Z listą smsów trochę lepiej, ale też nie od razu. Na stockowym dialerze to samo. Za drugim razem już weszło od razu, ale po jakimś czasie znowu się to powtarza.

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post