Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.02.2013, 11:07   #4513
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez - Deckard - Podgląd Wiadomości
zajefajny wózek, marzy mi się ten po lifcie 3.0 V6 SOHC VTEC , mam skromne marzenia jak na szarego kowalskiego
Po lifcie? Dla mnie to jak połączenie Toyoty Celica (ale w mniej rasowym wydaniu) z pewnymi elementami Audi TT, którego osobiście mocno nie lubię. Zresztą właśnie ta obłość w porównaniu z Toyotą sprawia, że mi to TT pachnie. Ogólnie z boku ok, z tyłu może być, ale ten grill, którego nie ma...

Może ze mnie maruda, ale chciałbym jeździć takim autkiem (nawet z silnikiem 2.0 spokojnie by mi wystarczył), ale zostawiając go na parkingu przed oknem musiałbym pamiętać, żeby zawsze ustawiać go tyłem do tego okna
Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post