Cytat:
|
Napisany przez Bartez
I jeszcze jedno andy, to, że ktoś twierdzi, że adb jest nieużywalne to jego zdanie, do którego ma prawo. To nie jest kwestia prawdy bądź nie. A nazywanie go kłamcą to argument z piaskownicy, bo nie masz nic na obronę swojego zdania.
|
Jeżeli stwierdzę że moim zdaniem ktoś jest złodziejem to będzie to moje zdanie i mam do tego prawo, mimo że jest to kłamstwo?
ADB jest jak najbardziej używalne, nie raz z niego korzystałem. Jeżeli chciał jednak powiedzieć coś innego to powinien użyć właściwego zwrotu. Męczy mnie już czytanie jak ludzie używają słów, które kompletnie nie opisują tego co chcą przekazać.
Ale rozumiem, że tak jest ok co?
Cytat:
|
Nawet nie wiem, co napisać, ręce mi opadły po przeczytaniu tego... Wszystko wina producenta tel. Czy to jest Gigabyte, czy Samsung, czy inny. Google przecież tylko zrobiło androida i za nic więcej nie odpowiada. Po prostu LOL.
|
Ostatnim razem jak odpisywałeś na mojego posta to miałem wrażenie, że go kompletnie nie przeczytałeś, lub przeczytałeś tak jak chciałeś to przeczytać.
Akurat za większość bugów w jego telefonie odpowiada producent. Skrypt od Qualcomma który powodował nadmierne zużycie energii był winą Qualcomma a nie Google.
Problem z nieaktualną wersją Androida to wersja Gigabyte.
Problem z ADB pod ICS to wina Google i powinni to poprawić jeszcze w linii ICS.
Lilit aplikacji jaki jest powinien zarzucić Gigabyte. HTC tym manipulowało jak chciało np. Zmianiało parametry jeszcze bardziej o ile mnie pamięć nie myli, przez co na Sense 3.6 nie mogłem otworzyć tylu aplikacji na raz ile otwieram teraz.
Wiele osób po prostu nie potrafi rozdzielić kto za co odpowiada i wszystkie żale kierują do Google bo tak łatwiej.