Dyskusja: Idea, Era, Plus
Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.03.2003, 00:43   #49
Wiadro
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 05.09.2002
Wiadro w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Ogolnie ten temat moglby sie nigdy nie skonczyc bo kazdy bedzie chwalil co ma. Nie mowie tu o jakis glupich przekonaniach typu "wybieram ere/plusa/ide bo mam" tylko o tym ze "wybieram ere/plusa/ide bo sobie przemyslalem wszystkie za i przeciw ktore mnie interesowaly i dlatego wybralem taka czy taka siec". Wiec nie ma co przekonywac ze ta jest dobra bo daje xxx smsow czy minut bo to nie ma sensu. Proponuje przejrzec oferty i pogadac ze znajomymi w kwesti zasiegu na danym terenie i wybrac samemu taka jaka odpowiada najbardziej. Bo jak juz wyszlo to u mnie Idea ma super zasieg a na Mazurach niby nie, i moglibysmy tak przekomarzac sie do usranej smierci a i tak nic by z tego nie wyszlo.

Proponowalbym zebyscie pisali co was wkurza w waszych sieciach, to moze byc bardziej pomocne przy np zakupie niz kryptoreklama.

Mnie w Idei to wkurza, ze czasami siec jest tak jakby przeciazona i nigdzie nie idzie sie dodzwonic. Wkurza mnie tez bramka Idei (chodzi mi o ten ich caly token). No i tez mnie wkurza bramka Ery bo ma 130 znakow i nie dzieli smsow.

Pozdrawiam
Wiadro jest offline   Odpowiedz cytując ten post