Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.02.2013, 08:59   #7
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Patrzyłem szukałem na nie jednym forum i nie znalazłem nic lepszego jak
WD1002FAEX bo 5 lat gwarancji 350 zł
ST1000DM003 rok gwarancji 260 zł
Obydwa ponoć bardzo szybkie ale to dla mnie i tak niema znaczenia bo obydwa będą lepsze od obecnego z którego jestem zadowolony

Jeśli jest coś co daje 5 lat gwarancji i to dobrej działającej gwarancji nie tak ze ktoś mi powie za te 5 lat zapłaciłeś to ssij pale, nie znam się na tym ale u wd ten system gwarancji ponoć jest sprawny.
Bardzo bym chciał kupić coś jeśli było by tańsze
Bardzo mi się nie podoba planowana żywotność sprzętu i wole zapłacić drożej ale zapłacić raz.
Może jakiś znawca coś poleci
- żadnych zworek nie trzeba ustawiać
- na serie Black jest 5lat gwarancji (sprawdzasz on-line na stronie WD)
-tak gwarancja WD działa sprawnie reklamowałem dysk kumpla 1TB Green na 4 miechy przed końcem gwarancji. przysłali nowy z Węgier. (cała procedura zwrotu trwała max14dni. lecz trzeba przestrzegać ich zasad)
- ten model Black już jest stary jest obecnie nowy BLUE 1TB jedno talerzowy jest o wiele szybszy