Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.03.2003, 08:35   #14
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Co do tej podkreconej nagrywarki Lite-ona Black OEM 40125S - to juz sie tego bubla pozbylem . Poszedlem do sklepu i opr... kierownika, ze sprzedal mi nie to za co zaplacilem. Powolalem sie na ten link tresc z tego linku http://www.cdrinfo.pl/software/artyk...20021221104505 i poszlo bezproblemowo. Teraz mam w tej samej cenie i w dodatku BOXa Lite-ona 48125S i jestem bardzo zadowolony .
Pozdrowionka i jak mozesz to walcz o swoje.