Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.02.2013, 13:28   #1
Arepo
Guru

Data rejestracji: 01.10.2004
Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Kris Podgląd Wiadomości
Tak jak pisze Grzeniu. Na piśmie - żądanie usunięcia danych osobowych. List z potwierdzeniem odbioru. Jeśli potem zadzwonią - zgłoś do GIODO. Będą mieli przerąbane. GIODO im zrobi z d. jesień średniowiecza.
Dobry pomysł, gdyby list przeszedł z Polski. Wtedy odpisałbym na adres nadania list z żądaniem usunięcia moich danych osobowych. Niestety przesyłka jest z Londynu i mam duże obawy czy to cokolwiek da, nawet za pośrednictwem GIODO.

Cytat:
Napisany przez andy Podgląd Wiadomości
Skąd od razu założenie, że to Google robi?

Na moje oko ktoś z Google podpisał umowę o wciskanie ich usług. Podobnie działają inne firmy. Gdyby ktoś do Ciebie dzwonił i proponował Windows 8 dzień w dzień i mówił, że dzwoni w imieniu Microsoftu to od razu byś po nim pojechał? Wątpię.
Jeśli inna firma działa na zlecenie Google to i tak wina jest po ich stronie.

Cytat:
Napisany przez andy Podgląd Wiadomości
Na miejscu Arepo bym zrobił raban na wszystkie możliwe strony - jeżeli posiadasz konto na FB to na oficjalnym profilu Google napisz, że ktoś w imieniu ich do Ciebie dzwoni codziennie i Cię nęka.
Nie mam konta FB, ale jeśli telefony się nie skończą pomyślę nad innym nagłośnieniem sprawy niż tu na forum.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online