Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.02.2013, 13:19   #9
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X
andy, wyraznie zawsze zaznaczam, ze sobie tego nie zycze. Moi znajomi to wiedza i nieraz juz takie zdjecia na moja prosbe usuwali. Dzis juz ich nawet nie wrzucaja, bo znaja moje podejscie do takich sytuacji.

Na forum po to nie uzywa sie imienia i nazwiska, by takie dane nie staly sie informacja publiczna, to oczywiste.

A zakupy w iTunes... Smialo - moze sie bank nauczy troche o dobrej muzyce ;-)!
Myślisz, że tak usunięte zdjęcie jest usuwane? Oj ty naiwny....

Myślisz, że jak na forum podpisujesz się ksywką to nie uda się twojego profilu powiązać z Tobą? Przeskanują twoje wszystkie posty i na podstawie słów kluczowych będą mogli sobie zrobić twój profil. To samo ma się z kontem np. na Twitterze, czy innych mikroblogach.

Godziny postów, długość, charakter...

Po przeanalizowaniu zakupów w iTunes będą wiedzieli, że można z Ciebie ściągać więcej kasy, wiedzą jakie produkty Ci podrzucić abyś nie był w stanie odmówić...

@Kris sam jestem ciekawy co na to GIODO np.