Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.02.2013, 19:32   #25
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez gallus Podgląd Wiadomości
A próbowałeś odpalić jakiś system Live CD? Jeżeli wykluczyłeś HDD to zostaje tylko ram lub procek (w co wątpię)
za twoja rada uruchomiłem xpka live i komputer losowo się zawiesza, problemem zdaje się być gniazdo ram ,

komp wstaje albo i nie, pomogą wyjecie ramu i włożenie ponowne w slot 1

Cytat:
Napisany przez gallus Podgląd Wiadomości
To raczej dziwna sprawa, może wyczyść dobrze styki pamięci przedmuchaj slot bo nie wiem czy bezpieczne jest bawienie się preparatem na styki... Jest też możliwe że to nie sam slot a jakiś kontroler od pamięci wysiadł.
czyściłem dalej to samo, ale przy okazji dowiedziałem się też że laptop jakiś czas temu spadł z impetem ...

jutro podjadę do miejscowego serwisu laptopów i zapytam czy na próbę nie podmienia mi mobo dla pewności

Ostatnio zmieniany przez - Deckard - : 24.02.2013 o godz. 21:04
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post