Nie chodzi o wprowadzenie dodatkowej subdomeny ale STYLU dla forum, który jest zoptymalizowany specjalnie pod urządzenia mobilne. To jak to wygląda zostało już nie raz poruszone.
Obecnie taki styl jest, działa, ale wygląda jak z roku 1999.
Nowoczesny styl mobilny jest używany min. na forum portalu Android.com.pl.
Cytat:
|
Napisany przez mgit
Acha, czyli chodzi o kwestie wprowadzania adresu strony bo jest to wygodniejsze niż uruchomienie odpowiedniej aplikacji na smartphone
|
Dalej chyba nie rozumiesz o co chodzi. Polecam przeczytać raz jeszcze cały wątek.
Cytat:
No ok
Ale moja wypowiedź miała charakter pytania....
Więc raczej liczyłem na jakieś uzasadnienie konieczności wprowadzenia mobilnej wersji... A nie wypowiedź używaj czego chcesz...
Wprowadzenie takiego stylu powinno być odpowiednio uzasadnione ....
|
Nie, twoja wypowiedź miała charakter twierdzący tak z brzmienia, jak i ze znaków interpunkcyjnych - nigdzie nie widzę tam pytajnika na końcu.
Nic nie miałem do tego jak Bartez dodawał rozszerzenie aby Wam ta aplikacja działała. W przypadki kiedy ktoś chce aby był styl mobilny to Wy zaraz protestujecie.
Nie chcesz to nie będziesz używał, jednak nie zabraniaj tej możliwości innym, którzy do przeglądania stron WWW nie chcą używać aplikacji typu taptalk.
Proszę tylko o wprowadzenie podobnego, lub tego samego stylu mobilnego który znajduje się min. na forum Androida.
Dodatkowo niech forum po useragencie serwuje nam wersję mobilną, chyba że statycznie w opcjach zmienimy sobie na desktopową.