Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.03.2003, 10:08   #29
Electron
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 11.12.2002
Electron zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
czyli jednak nie zre to tyle miejsca
Czegoś tu dalej nie rozumiem - nagrywasz na CDR czy CDRW? Bo na CDR to przecież za każdym razem na końcu sesji nagrywany jest za każdym razem od nowa spis wszystkiego co tam jest zawate, a to zajmuje kupę miejsca. Na CDRW można oczywiście po prostu poprawić ten spis, a nie nagrywać go od nowa... - jeśli program jest taki mądry.

Fakt, że dawno już nie nagrywałem multisesji - zwykle albo pakuję od razu płytę CDR po sam dach, albo używam CDRW-UDF. Taki ze mnie centuś - nie lubię marnować miejsca, chyba, że nie ma innego wyjścia...
Może faktycznie ostatnio coś się z multisesją zmnieniło, będę musiał to sprawdzić.

Nie zmienia to faktu, że dla mnie UDF jest po prostu wygodniejszy - traktuje się tu nagrywarkę jak każde inne urządzenie i nie muszę specjalnie odpalać zewnętrznych programów aby coś dograć, albo SKASOWAĆ (da się na przykład coś takiego zrobić w multisesji, bez kasowania całej płyty ).

No dobra, ale to jest akademickie gadanie o wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad Świętami Wielkiej Nocy... Nikt tu raczej nikogo nie przekona ... O gustach się nie dyskutuje - je się po prosu ma (lub nie)

Electron
Electron jest offline