Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.02.2013, 15:40   #4611
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Yossi Podgląd Wiadomości
Lubię raczej i dość często używam Firefoxa (pod Win 8). Jedno, co mnie denerwuje, to ciągłe aktualizacje, np. co drugi dzień.
Włączam browser bo muszę na szybko coś sprawdzić, a tu - aktualizacja. Tak, że szlag mnie trafia. Naprawdę nie mogliby zrobić jakiejś zbiorczej aktualizacji raz na miesiąc?
Mogę oczywiście wyłączyć aktualizacje, ale czy to ma sens?
aktualizacja co drugi dzień rzadko się zdarza . ale jeśli częste aktualizacje Ci
denerwują to wyłącz i sprawdzaj manualnie raz na tydzień

chyba że korzystasz z kanału aktualizacji betatesterów czy jak to się zwie
wtedy nie wiem co ile wychodzą łaty
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post