Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.03.2013, 19:05   #5917
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
plus piątkowy konkursik

W przyszłym tygodniu spłacam się z kredytu w City Handlowym :ale się na*ebie:

chciałem wszystkich przestrzec przed tym świetnym bankiem

pomijając oprocentowanie godne żydów i lichwiarzy [pomijając bo nie miałem wyboru a każdy widzi co podpisuje]

to jako że do pełni szczęścia i spokojnego snu brakuje mi zaświadczenia o spłacie w/w kredytu zamówiłem sobie takowe

zamówić oczywiście da sie tylko po 10 minutach gadki telefonicznej i tylko pocztą no bo na miejscu w udziale to maja jaja ze stali żeby takie coś wypisać

jak myślicie ile kosztuje szarego kowalskiego kawałek kartki z pieczątką banku że spłaciliśmy im całą kasę w terminie ?

rozwiązanie konkursu wieczorem
- Deckard - jest offline