Dyskusja: Windows 8
Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.03.2013, 23:04   #650
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Yossi Podgląd Wiadomości
Najlepiej zainstaluj 8 jako drugi system.
Ja w ten sposób przekonywałem rodzinę, bo jak zobaczyli nowy interfejs to był "płacz i zgrzytanie zębów".
Tylko, że po tygodniu się okazało, że do 7 nikt w rodzinie już nie chce wracać.
Ja mam w ten sam sposób XP i W7, trzech bym już nie zdzierżył Choć to XP to tylko z sentymentu, pewnie niedługo pójdzie pod siekierę opcji format...

Cytat:
Napisany przez Smartek Podgląd Wiadomości
49,2GB mi wystarczy? Tyle mi na "C" zostało, żeby wydzielić.
Dobrze jest mieć 120 mbitowe łącze, za chwilę będzie, wypalę i sprawdzimy .

-edit-
Już się 20% nagrało...
Raz na sto lat warto, a skoro płacisz niewiele więcej niż za 60 Mb, to nie ma problemu. Ale tak z ciekawości zapytam - jakbyś miał płacić za 120 2x więcej niż za 60, dalej byś się na to pokusił?

A wracając do tematu, upewnię się - promocyjna cena to było 129 zł, tyle wiem, ale aktualizacje po ok. dwieście parę zł to już są ceny standardowe, które nie będą (przynajmniej zgodnie z dzisiejszą wiedzą) ulegać zmianie? Pytam, bo sam się na promocję nie łapałem, ale nie chce mi się obecnie kupować aktualizacji W8 (nie mam czasu na zabawę ze zmianą systemu), ale jeśli są perspektywy że on podrożeje, to oczywiście teraz bym go sobie kupił.
Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post