|
Cześć, widzę że już jakiś czas jest cisza, ale przecież Regenenersis cały czas działa i niestety...trafiło na mnie.
Zacznę od początku, niestety pracuję w jednej z firm telekomunikacyjnych (nie będę robiła reklamy) i wysyłam telefony właśnie do Regenersis...
Pech chciał że próba wyłudzenia trafiła na telefon mojego narzeczonego!! Wysłałam jego Samsunga i od razu przysłali ekspertyze - moduł wyświetlacza 459,28 zł :/ Oczywiście nie muszę nadmieniać, że telefon użytkowany jest jak każdy inny a przez narzeczonego traktowany jest jak jajko (ani razu nie upadł, nic a nic się z nim nie działo)!! Wysłałam go gdyż w porównaniu do mojego identycznego Samsunga dotyk działa z bardzo dużym opóźnieniem, w dodatku często traci zasięg, podczas rozmów telefonicznych i nie tylko. Z zasięgiem mam ten sam problem i chciałam wysłać też swojego.
Jakiś czas temu wracały do mnie Nokie z ekspertyzą - do wymiany płyta główna. I wierzcie mi, że każda Nokia jaką do nich wysłałam w tym jednym czasie, wracała z tą samą informacją. Jedna z nich była użytkowana 7 dni a klientowi nie podobało się to, że podczas nagrywania filmów pojawiała się dziwna kreska na wyświetlaczu... telefon do tej pory do nas nie wrócił, bo klient nie zgodził się z ekspertyzą. Miał iść z tym do sądu... na razie cisza...
No nic, do brzegu!! Widziałam pełno stron anty-Regenersis, ale nie bardzo wiem jak mam postąpić w tym przypadku. Chciałabym żeby ten telefon jak najkrócej był u tych oszustów, bo cholera wie co oni z nim zrobią!!
ANDY, pytanie do Ciebie, jak sobie poradziłeś w Twoim przypadku??
|