Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.03.2013, 19:45   #87
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Swoją drogą to dla mnie jakiś ewenement - jak naprawiałem monitor w autoryzowanym serwisie Samsunga, to wszystko odbyło się sprawnie, miło i sympatycznie, po serwisie producent prosił mnie o wypełnienie krótkiej ankiety - opinii o jakości obsługi i usługi w której wyraziłem się w samych superlatywach o punkcie. Rozumiem, że producent bada poziom satysfakcji klientów, by nie zdarzały się jakieś nieprawidłowości.

Natomiast zasrańcy z Regenersis mają wszystkich w głębokim poważaniu robiąc przekręty najprawdopodobniej na każdym serwisie, producenci doskonale zdają sobie z tego sprawę, bo są bombardowani telefonami od zdesperowanych klientów i nic z tym nie robią. Czy to kurcze jest jedyny serwis telkom w Polsce, że nie można im cofnąć autoryzacji?

A w ogóle to chciałbym usłyszeć opinię choć jednego klienta, który został obsłużony normalnie i zreperowany telefon w ramach gwarancji, bez dopłat.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post