Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.03.2013, 21:11   #89
mgit
Guru

Data rejestracji: 22.08.2004
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Reetou Podgląd Wiadomości
(...)
A w ogóle to chciałbym usłyszeć opinię choć jednego klienta, który został obsłużony normalnie i zreperowany telefon w ramach gwarancji, bez dopłat.

Ja mam telefon HTC Sensation, który się resetował podczas połączeń, potem jak się zresetował to już się nie włączył.

Oddałem do salonu Play, który to wysłał telefon w orginalnym opakowaniu (bez akcesoriów) do serwisu Regenersis, wymienili płytę główną, i jakieś duperele, z telefonu starego zostało tylko: wyświetlacz, bateria, obudowa. Telefon działa idealnie, żadnych uszkodzeń na obudowie i problemów. Koszt do zapłaty 0 zł. Czyli naprawili w ramach gwarancji, całość od momentu oddania do salonu Play do odbioru trwała 8 dni. Nie mogę złego słowa o tyms serwisie powiedzieć.

Co by nie było że to dawno itd... to było to miesiąc temu