Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.03.2013, 09:44   #2
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez glock Podgląd Wiadomości
Mam pytanie raczej nie w temacie, ale może ktoś mi tu pomoże, jakim programem można wypalać płytki DVD w Windows 95?

Mam w pracy przy maszynie CNC jeszcze taki stary system, a nie da się wgrać nowszego
Kiedyś Easy Burning 2.03a działał ale czy tak nadal jest to nie wiem-przynajmniej oficjalnie ma wsparcie dla W95

http://easy-burning.soft32.com/

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post