Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.03.2013, 17:16   #6176
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez dumpmuzgu Podgląd Wiadomości
Wrzuciłem frazę "galy jeszcze nie zrobilo" w google, aby zrozumieć treść.

Pierwszy wynik:
Google obawia się dominacji Samsunga
czyli flejmik o komórkach, coś jak tutaj, ale to dalej nic mi nie wyjaśnia

Drugi:
Galaxy S IV z funkcją bezprzewodowego ładowania?
czyli to samo.

Trzeci:
Co zrobiło HTC z Sensem 5 czyli mniej znaczy lepiej
znów ten temat, czyli to coś z komórkami

Czwarty:
Jak nakłonić żonę do zrobienia loda?
hmm... zaczynam coś chwytać.

No i w piątym linku na portalu dojrzewamy.pl jakiś zgredzik, pewnie taki sam jak ja, pyta wprost co to znaczy:
"znaczy sie gały mi nie zrobiła ale mi...
strzepała prawie" ktoś by mi to wytłumaczył w szczególności te 2 wyrazy: gały i strzepała ?

ale niestety nikt nie odpowiedział.

Mógłbyś?
Kup pan cegłę.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post