Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.03.2013, 13:13   #27
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Na pewno Audio-CD nagrywa -bo takie nagrywałem ,przegrywałem ,zgrywałem na tym napędzie
DVDInfoPro może nie mieć jeszcze pełnej obsługi i wsparcia dla tego napędu stąd mogą być babole takie jak brak ptaków przy mode 1 i mode 2.

Brak wsparcia DVD+/-RW DL może wynikać z braku takich nośników na rynku-tylko przez pewien czas parę lat temu dostępny był w Japonii JVC DVD+RW DL .

Oczywiście są oddzielne lasery dla CD,DVD,BD-podobno laser BD jest przygotowany do M-Disc BD-a aktualizacja firmware w momencie jak będą dostępne i przetestowane strategie zapisu pozwoli na obsługę M-Disc BD .

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post