Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.03.2013, 12:53   #110
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Witam

Szykuję się na spokojnie do zakupu opon letnich o rozmiarze 195 60 R15

Rozglądałem się trochę ,pytałem się tu i tam , w mojej okolicy są dwa znane zakłady

oponiarskie które szczególnie mojego zaufania nie budzą w jednym z nich zachwalali debice w drugim ochy i achy o barumach

nad którymi kiedyś myślałem ale cenowo zbliżają się do ciekawszych marek

Zależy mi na bezpieczeństwie i komforcie jazdy ,mam ciężki samochód wręcz 'tapczan' ,nie szaleje nim ale trochę kilometrów miesięcznie robię

W serwisach internetowych sprzedających jest wiele opinii ale ile z nich to prawdy tego nikt nie wie .
np wiele tanich chinskich opon ma dobre opinie a droższe opony znanych producentów już rożnie

Myślałem nad :
-Uniroyal RainExpert
-Barum Bravuris 2
-Bridgestone Potenza Adrenalin RE002
-Yokohama A.drive AA01

Chcę się zmieścić do 1ptysia za komplet [może być z małym hakiem]

Ma ktoś jakieś doświadczenie z w/w papuciami?
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post