A to jeszcz ostatni poscik przed banem
Cytat:
Napisany przez ed hunter
Strach, co nie?
|
Wiem, że rozwlekłe piszę, ale mógłbyś przeczytać wyżej: napisałem, że nie boję się niczego, bo nie mam i nie będę miał dzieci.
O siebie samego nie boję się, bo umrę przed wiekiem emerytalnym i chociaż żaden ze mnie Bruce Lee, to pierwszy lepszy narodowy czereśniak nie da mi rady.
A co mi tam i tak mnie nie złapią: takich bandziorków jak twoi idole to ja już kilku posłałem do Belzebuba. Dwóch to sprawcy gwałtu zbiorowego, razem z kolegami z nimi zatańczyliśmy. Pozostali, bo więcej ich było, nigdy nie wyszli z więzienia; bez naszej pomocy. Dla ciebie to byliby patrioci a dla mnie karaluchy. Wiele lat minęło, ani razu nie poczułem żalu czy skruchy. Wszelkie wyrzuty sumienia likwiduje widok twarzy siedemnastoletniej dziewczyny: pociętej nożem i okrągłej od uderzeń. Policja kryminalna wiedziała co z nimi zrobiliśmy, pogratulowali nam chłopaki.
Z każdym innym "patriotą" zrobię to samo, jeśli będę w stanie. Nawet jak mnie złapią, to wyrok surowy nie będzie, gdyż władzy w tym kraju to kryminaliści nie przejmą... a nawet jeśli, to wyjadę.
O ciebie boję się, serio. Będziesz miał 70 lat, idąc po mleko i bułki dostaniesz pałą w łeb. Albo córkę czy wnuczkę ci "patrioci" zgwałcą i może coś ci we łbie zaświta. W życiu z tego grajdoła dupy nie wystawiłeś, nie widziałeś jak ja Belgradu miesiąc po wojnie, to aby zagłuszyć jakiś ból pierd... o nienawiści i przemocy, nie mając pojęcia do czego to prowadzi.
Straszysz mnie i straszysz, mógłbym ci zaproponować sprawdzenie się, ale mamy swoje lata i obaj tego nie chcemy, więc po co gadać po próżnicy.
To wszystko z mojej strony.