Brednie nie odnosilily sie do tego co widzisz. Sam widze *******cow na rowerowach...i 20 razy wiecej w samochodach, dla ktorych znaki, ograniczenia i przepisy to jakas abstrakcja.
Jesli juz sie chcesz czepiac polglowkow zacznij od kierowcow bo ich jest wiecej i sa bardziej niebezpieczni.
Mam nadzieje, ze pani od skody (sam zrobilem zdjecie bo to widzialem) i ktos od renault dostana mandaty bo zostalo zlgoszone
- zakaz ruchu - 500zl 5pkt to pani ze skody bo wtedy byl taki znak / zakaz wjazdu - nie wiem ile jest - ktos z renault
- parkowanie na miejscu wylaczonym 100zl 1pkt
Oby dostali maksa!! i niech placza, ze ich sie chce doic, za *****izm trzeba placic.
Gdyby oc bylo potrzebne to szwaby by je dawno mialy szczegolnie, ze rowerem tam mozna legalnie jechac majac 1,6 promila. W krajach rowerowych by je dawno wprowadzili. Ale nie ma, ciekawe czemu? Pewnie wdrazanie systemow i tego koszty sa nieadekwtne do korzysci. Ale co ja moge wiedziec.
Proponuje udac sie na jakies zagraniczne forum i napisac, ze oc, prawko na rower, kaski, kamizelki i inne cuda na kiju - tylko wklej link zebym mogl sie pozniej posmiac.
Wyraznie napisalem, ze wielu z jezdzacych na rowerach ma prawo jazdy na samochod i/lub motor - to maja robic kolejne? To jest idiotyzm dopiero.