Cytat:
|
Napisany przez Yossi
Bo są płatne może?? Nie pomyślałeś o tym? I oczywiście nie dopuszczasz do siebie mysli, że ich właściciele się komus opłacają? I dlaczego serwisy takie jak chomikuj czy turbobit egzystują w najlepsze, a taki mergaupload został zniszczony? Rapidshatre został starannie wyczyszczony ze wsztystkiego, co mogłoby zainteresowac potencjalnych "ściagaczy" i tylko dlatego jeszcze istnieje.
Czy możesz podać adres jakiegokolwiek serwera, który ZA DARMO dopuszcza ściąganie z maksymalna przepustowością łącza?
|
Hmmm. Chyba nie zrozumiałeś mojego pytania. Nie odnosiłem się do serwisów, ale do PROTOKOŁU HTTP. Tak samo jak Ty się odnosisz do PROTOKOŁU BitTorrent, tak samo ja do HTTP
Chciałem Ci tamtym pokazać ubytki w rozumowaniu na temat BitTorrenta. To nie protokół jest zły, ale to jak dana osoba go wykorzystuje.
Te same argumenty, które kierujesz pod adresem protokołu BitTorrent, można skierować np. pod adresem protokołów HTTP, FTP...
Ba, przecież jak kupujesz nóż w sklepie to może posłużyć do zabójstwa, może być użyty podczas napadu. Zabrońmy używać noży!
Cytat:
|
Napisany przez Pali
Największy pirat to oczywiście youtube.
|
Może i tak było na początku jego działalności ale teraz już tak nie jest. Google płaci za wyświetlenia

O ile jesteś oczywiście właścicielem praw autorskich do materiału.
Cytat:
|
Zresztą po uwaleniu Kima Dotcoma jak najbardziej przejęli funkcję megavideo - mają też pełne filmy, nieco mniej i niszowych tylu nie ma, no ale coś jest.
|
Google kasuje każdą pozycję na którą ktoś doniesie, że autor nie ma praw autorskich

Oczywiście po zweryfikowaniu.