Nie, spoko. Jak Szczuru mówi że działa mu czwarty rok to nie jest źle, nie ma się czym przejmować
Została mi ostatnia problemowa kwestia. Zauważyłem że w grach o dłuższych tytułach kiedy mamy np. dwie części gry lub grę na dwóch płytach pierwsze 24 znaki nie mogą być takie same. Początkowo instalowałem gry pojedynczo więc mogłem to od razu ręcznie poprawiać. Po pewnym czasie zacząłem instalować w większych ilościach, wtedy nie mogę już jednak korygować tych tytułów. Przez to po zainstalowaniu wszystkich 94 obrazów zauważyłem że parę ma jakiś błąd. Zmieniłem nazwę ale było już za późno, nagle dwie gry miały ten sam kod SLUS. Postanowiłem więc zrobić format dysku i zacząć od nowa.. trudno.
Zauważyłem jednak że po formacie WinHIIP informuję mnie że "369.88 Gb free, 0.00 Gb fragments,
2,63 Gb used, 0 images"
O co chodzi? Zrobiłem reformat na NTFS i znowu format w WinHIIP ale dalej to samo. Nie pamiętam czy było tak wczoraj bo nie zwróciłem uwagi, wiem tylko że po zainstalowaniu 11 obrazów liczyłem z ciekawości czy program dobrze pokazuje wielkość zainstalowanych gier i nie było tam żadnego dodatkowego 2,63 Gb. Czy to normalne i powinienem kontynuować instalację czy też można coś jeszcze spróbować zrobić żeby odzyskać ten obszar?