Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.03.2013, 22:02   #32
CeKa
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 19.03.2013
CeKa zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
To się podłącze bo temat ciekawy, tym bardziej że poprowadzony tak że nie zostawia praktycznie suchej nitki . Jako że jestem użytkownikiem PS2 + NA + HDD od ok. 5 lat to pozwolę sobie dorzucić swoje 3 grosze.

Widzę że dbasz o porządek, tak więc dobrze by było od razu z poziomu WinHIIP'a
poustawiać właściwe MODE dla poszczególnych gier.
Tutaj masz ogólnie liste kompatybilnych gier dla HDD:
list.sksapps.com/index.php?page=indexd.html

Co moge więcej dodać ? Nigdy nie martwiłem sie pstrykiem i prawie zawsze po zakończeniu użytkowania wylaczam grubaska od tyłu
Myśle także że nie należy się martwić o żywotność, to co najpredzej może siąść to HDD ale to też bedziesz się musiał wysilić
Ogolnie uważam że PS2 z HDD w środku to dożywotni sprzęt, ale wiadomo zawsze coś może klęknąć... Tylko czy warto tym się przejmować ?

ESR na Twoim miejscu bym sobie zostawił, nie wszystkie gry chodzą z HDD, Tekkena 5, Ghost Recon, Flatout 2 nie byłem w stanie odpalić, w moim przypadku nie jest to problem bo gry mam na płytach a w FATce siedzi Ripper 3.4u , więc generalnie nawet nie marnuje miejsca na memorce na FMCB...

I z tego co kojarze to nazwy gry można zmieniać w dowolnym momencie poprzez WinHiipa, czy choćby z HDloadera...

Pytanko na boku dlaczego warto przejść na OPL ?
Nigdy jeszcze nie miałem problemu z HDloaderem 0.8c, jedyne co wkurza to to że przy zmianie gry trzeba resetować, a żeby to zrobić trzeba się podnieść z siedziska

Będziesz zadowolony PS2 to faktycznie ponadczasowy kombajn (jak się z biegiem czasu okazało) PES 2013 na PS2 zdaje się to potwierdzać
CeKa jest offline   Odpowiedz cytując ten post