Dyskusja: Apple TV
Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.03.2013, 08:03   #22
Yossi
Forumator

Data rejestracji: 02.03.2012
Yossi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Kris Podgląd Wiadomości
Yossi, a idźże na forum Japka i tam zadaj pytanie co to jest i do czego służy. Napisz też może do producenta. Jak chcę się czegoś dowiedzieć o sprzęcie danej firmy, to do nich piszę bezpośrednio.

Dawno temu kupiłem takie urządzenie jak WD TV HD i do dziś oglądam za pomocą tego małego pudełeczka filmy. A Sobrus ma rację - udajesz idiotę, żeby sobie potrollować.
Wybacz - nie pójdę na forum japka poniweważ nie interesują mnie odpowiedzi typu "musisz to mieć, ponieważ to jest Apple i wobec tego musisz to mieć".

Dzięki wielkie za podpowiedź WD TV HD - widziałem to w moim lokalnym Komputroniku, zaraz polecę to obejrzeć i pogadam z chłopakami w temacie czy to ma sens i do czego mogę tego używać.
Jeszcze raz - wielkie dzięki - to jest prawdziwie merytoryczny post.

Bolesne dla mnie jest to, że nikt, ale to dosłownie NIKT nie próbuje mi odpowiedzieć na moje pytanie "do czego to w zasadzie służy"., a także na kilka innych - stricte technicznych - pytań. a za to doczekałem się kilku postów wyzywających mnie od trolli itp. Do tej pory NIKT nie odpowiedział mi na pytanie, jaka jest realna rozdzielność tych filmów , "wypożyczanych" z iTunes po 21 PLN .

Ludzie - zrozumcie w końcu - nie wstawiłem tego w temacie "Apple flame war" ponieważ nie mam zamiaru tu flejmować. Ja tylko szukam w miarę obiektywnych informacji.
Przyznaje się - dostałem nauczkę. Pytań o rozwiązania Apple zadawać nie wolno bo inaczej zostaje się, hejterem, flamerem i looserem którego nie stać!

Oczywiście - nie ukrywam tego - lubię sobie poflamować a stosownym temacie, ale tym razem chciałem się tylko czegoś konkretnego dowiedzieć.
Niestety - zostałem od razu zakrzyczany.
Dzięki Wam Appliści. Już teraz nie mam żadnych wątpliwości.

Bolesne jest to, że nikt mi nie wierzy, że ja naprawdę nie rozumiem, do czego to służy. Ja naprawdę chciałem się tego dowieezieć, inaczej to bym wstawił ten temat pod "Apple flame war".

Ostatnio zmieniany przez Yossi : 20.03.2013 o godz. 08:08
Yossi jest offline   Odpowiedz cytując ten post