Dyskusja: Android Flame War
Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.03.2013, 17:55   #12
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X
Jest wieczor, klade po calym dniu na dock mojego iPhone'a 5.

64% baterii...

Ciekawe ktory Android ze swoim zalosnym zarzadzaniem energia (tfu, "prawdziwym multitaskingiem") da taki wynik ;-)...
Bardzo kiepski wynik. U siebie po całym dniu leżenia mam ok 80%.

Tak serio to nie znasz się a się wypowiadasz, robisz porównania które nie mają sensu. To że twój telefon ma tyle na wskaźniku to o niczym nie świadczy jeszcze.
Liczy się kontekst, a w tym przypadku jest to czas używania, sposób, oraz ilość aplikacji która sprawia, że twój iP różni się od zwykłego telefonu.

Co do tych mitów odnośnie długo trzymającego iPhona to polecam zerknąć na chociażby MyApple i porównać z tym co pisze M@X

Cytat:
Napisany przez Smartek
U mnie po całym dniu ma 40%. Czasem mniej, jak używam więcej neta i pada nad ranem i obawiam się o budzik...
Zapomniałeś dodać: zanim go ponownie zgubiłem ;-)