Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.03.2013, 19:57   #43
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
i
Może jeszcze TDK? Boje BD-RE tej firmy spisują się dobrze, no i cena bez pudełka z prywatnego importu jest atrakcyjna.

Tutaj TDK RFB mają dobre opinie:
http://club.myce.com/f33/thats-taiyo...ussion-328071/
Cytat:
Napisany przez dune2 Podgląd Wiadomości
Mam nagrywarke Pioneer BDR-207DBK .
Szukalem w sklepach plyt blu ray ale poza marketowymi no-name nie znalazlem zadnych dobrych.W sklepach komputerowych najczesciej sa verbatimy i tdk i sa bardzo drogie.
To ze verbatimy maja kiepskie opinie to widze a jak z tdk ?
Chodzi mi o SL.
I co sadzicie o EMTEC (dawny basf) ?
Sa w MM po 7 zl a RE po 17 zl.
kupiłem TDKi dwa na próbę, u mnie kupa i tyle
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
-1.jpg  
- Deckard - jest online