Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.03.2013, 10:25   #5
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez rcobex Podgląd Wiadomości
Nie mogę podziękować. Dostałem inny towar.
Ale lepszy od CD-MBI

Na tym samym podkładzie jest testowana przez ze mnie Sigma -CD-R

Sigma CD-R

A Tu Lightscribe Verbatim od CMC taki jak Twój

Lightscribe CMC-CD-R-cmc-.png

A Tu zwykły Verbatim również od CMC

Lightscribe CMC-CD-R-cmc1.png

Wszystkie Lightscribe od CMC jakie mi sie trafiły są bardzo dobre -muszą mieć bardzo dobrą fabryczkę na Tajwanie

Maxell DVD Lightscribe

Lightscribe CMC-CD-R-maxell-ls.png

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post