Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.03.2003, 20:31   #10
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
ankieta powoduje u mnie drobne palpitacje serca - prosze wszystkich ktorzy tu zajza o zastanowieniem sie przed zalozeniem podobnego tematu - wiem ze osoba mloda na forum patrzy z zazdroscia na liczniki na ktorych widnieja 4 cyferki - wiem o tym i wiem tez ze bardzo chce swoj licznik upodobnic - jednak zakladanei tematow ktore sa OCZYWISTE i byly walkowane STO razy jest droga do tego FATALNA...

jak pokazali inni koledzy licznik mozna sobie nabic
1) w dziale na wesolo - jeden obrazek jeden post - rekordzista ma ponad 300 postow w tym dziale
2a) w dziale off topic zadajac pytania 'jaka XXXX kupic?', 'co lepsze?', 'ile macie lat...'...
2b) w dziale off topic zakladajac posty sluzace TYLKO do nabijania posotw - dokladnego przepisu nie przytocze
3) prowadzac szeroka dzialalnosc handlowa w dziale sprzedam kupie zamienie

powyzsze sposoby naturalnei nei wyczerpuja bogatego wachlarza mozliwosci zostania 'kims' na tym forum BEZ posiadania jakiejkolwiek wiedzy - ale niech pozostale pozostana ukryte - ale maja jedna zelete ktorej nie ma ta ankieta - w malych ilosciach NIE irytuja...

<mam zlamane zebro wiec wybaczcie ton ale jade na adrenalinie...>