Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.03.2003, 20:46   #24
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
soft:

polecam uzywanie EAC caly czas - nawet jesli plyta WYGLADA na idealan - moze miec inne problemy - np. cos przy wypalaniu nawalilo i jedne obszary sa marnie wypalone...

clone cd ma wielka tendencje do interpretacji bledow na plytach jako celowych zabezpieczen - czasem moze sie to skonczyc trzaskami wlasnie

martwi mnie to co piszesz o LG - ja mam lg 32x - zapewniam ze bym uslyszal zonki w dzwieku - a trzaski to juz wogole - i u mnie problemow nie ma - nie nagrywasz przypadkiem z pregapem mniejszym niz 2sek? to moze prowadzic do trzaskow... domyslne ustawienia sa wlasnie 2 sek - ale moze plyty ktore chcesz przegrywac nie maja standardowych ustawien?...

zawsz mzoesz wziac EAC i zgrac to do pojedynczych wav'ow a potem nagrac w nero jako kompilacje audio (KONIECZNIE DAO..) jesli ciagle beda trzaski to wypalarka (ta konkretna) jest uszkodzona (a moze sprzet cos nie wyrabia? system jest stabilny?)

tyle rad...
plextora osobiscie nie znosze - ale tym sie nie sugeruj - zasugeruj sie lepiej testami odsluchowymi tego cuda ktore plex wsadzil w nagrywarki - mowie o tym do audio - wyniki sa takei ze w blind tescie testerzy oceniali najnizej plyty wlasnie nagrane z tym trybem.. to samo bylo z yamaha...

pozycz od kogos liteona, zainstaluj sobie WSES (jedyne nagrywarki dysponujace tak obszerna infrmacja diagnostyczna o plycie) i ponagrywaj sobie - nie sadze zebys sie zawiodl...