Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.03.2013, 13:05   #13
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Prezesi oderwani od rzeczywistości i bez pojęcia o tym co sprzedają tylko dolewają oliwy do ognia.

Jeszcze niedawno obowiązywała wersja, że będzie można spokojnie ciągnąć to co się ma na starej umowie.
Cytat:
Artur Przybysz, wiceprezes ds. sprzedaży i logistyki w nc+ informuje Wirtualnemedia.pl, że najdłuższe obecnie zawarte umowy z obecnymi klientami wygasają za ok. półtora roku. Do tego czasu stare oferty Cyfry+ i n będą funkcjonować, a nowa platforma zachęcać będzie ich klientów do dobrowolnej migracji.
źródło: wirtualnemedia.pl

A tymczasem... Do abonentów wysłano pisma, mówiące krótko: albo przechodzicie na nowe warunki, albo rozwiązanie umowy...
Cytat:
Z korespondencji wynika, że automatyczna migracja do oferty nc+ (pakietu zbliżonego cenowo do posiadanej obecnie oferty) wchodzi w życie od maja 2013 roku - od tego momentu automatycznie będzie obowiązywać nowa promocja przygotowana specjalnie dla abonenta, która zastąpi "obecną promocję".
źródło: media2.pl

Oczywiście przysługuje tutaj możliwość rozwiązania umowy.

Nie wiem jak bujną wyobraźnię mają zarządzający tym tworem, że sądzą iż takie pismo mnie przekona do pozostania z nimi. Jeśli miałbym dostać podobną ofertę programową, co mam teraz, to czekałaby mnie podwyżka o... 60zł! + 30zł za HBO. Do tego dostałbym jakieś cuda internetowe, tylko że... mój dekoder tego nie obsługuje. Oczywiście dekoder mogą mi wymienić. A jakże! Za opłatą aktywacyjną 149zł + 20zł miesięcznie czynsz najmu...
Mogę również pozostać przy obecnej cenie, a w zamian dostanę ofertę, w której część kanałów jest FTA, inne są dostępne w dvb-t, a reszta jest niegwarantowana!

Oj d*bili szukają.

Pani wiceprezes zapowiadała, że nie oddadzą ani jednego klienta, a nawet zabiorą klientów konkurencji! Powodzenia życzę.
Tylko co ona ma mówić, jak ona nawet nie zna swojej oferty.
W TOK FM poprawiała dziennikarza, który stwierdził, że oferta jest za droga, bo 200zł za pełen pakiet, to za dużo na kieszeń Polaków, a pani prezes stwierdziła, że to nieprawda, bo najdroższy pakiet jest za... 119zł!

A prezes Francuz dodał, że w Polsce nie ma kryzysu i Polacy mogą tyle płacić.

Na tym swoim show, w którym obwieścili światu start tego nowego tworu z dumą stwierdzili, że dołączają do grona nowoczesnych platform jak SKY czy Canalsat.
Dla porównania pełen pakiet SKY DE w Niemczech kosztuje... 39***8364;
Canalsat we Francji kosztował 35***8364;, ale Francuzi powiedzieli, że za drogo i zeszli do.. 29***8364;
A Polacy w nc+ mogą płacić 50***8364;...
Przez litość zarobków nie porównujmy.

Najbardziej spektakularna porażka na rynku mediowym odkąd pamiętam.