Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.03.2013, 18:32   #25
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez demek Podgląd Wiadomości
Tylko, ze moim zdaniem nie powinno to dzialac, ze jesli nie wypowiesz to przechodzi na nowe warunki.
No właśnie o to mi chodzi.
Zawarliśmy umowę, że Cyfra+ będzie mi dostarczać paczkę kanałów C+, HBO i coś tam jeszcze, a ja im będę za to płacił. Umówiliśmy się, że będzie tak przez 18 miesięcy. To wszystko w momencie, gdy od roku już było mówione, że będzie fuzja - wszyscy o tym wiedzieli, zwłaszcza oni.
Mimo tej wiedzy zdecydowali się podpisać ze mną umowę.
Mało tego przy podpisywaniu umowy pani mnie informowała: 'proszę pamiętać, że niedługo dojdą treści z npremium i Liga Mistrzów - pańska oferta będzie jeszcze atrakcyjniejsza!'
Musiałbym być szalony, żeby zrezygnować z tej oferty i przejść na nową.

Powinienem mieć teraz możliwość pozostania na tych warunkach.

To był zwykły zabieg napędzenia sobie ludzi i zwiększenia bazy klientów przed fuzją.
Moim zdaniem UOKiK albo Rzecznik Konsumentów powinien się temu przejrzeć, bo w momencie podpisywania ze mną umowy doskonale wiedzieli, że nie będą mogli jej dotrzymać. Nie poinformowali mnie o tym i jeszcze wzięli 49zł opłaty aktywacyjnej, której mi oczywiście nie zwrócą pomimo tego, że umowa jest rozwiązywana z ich winy. Można tu mówić o wyłudzeniu.
A już tym bardziej w przypadku naszego Maniaka Miniaka
W momencie jak z nim podpisywali nową umowę, to nie dość że wiedzieli o fuzji, to mieli już przygotowane nowe oferty, nowe regulaminy i doskonale wiedzieli, że to co mu oferują za kilka dni będzie nieaktualne.

Dodam, że jeszcze dwa dni przed startem nc+ ta oferta, którą ja mam była do kupienia w Cyfrze+.

Ostatnio zmieniany przez Prezesik : 25.03.2013 o godz. 18:50
Prezesik jest offline   Odpowiedz cytując ten post