Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.03.2013, 19:35   #70
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez seku Podgląd Wiadomości

@czary2mary
widziałeś na pierwszym fw. do iHAS 124 D nie ma problemu przy skanowaniu drugiej warstwy
@ seku
To już tradycja mój IHAS 224A na pierwszym fw. do dziś -jedynie na tym biosie odczytuje praktycznie najlepiej w okolicy 30km -praktycznie wszystkie płyty niewidoczne czy strasznie skatowane w okolicy -na pozostałych fw. jest ślepy jak kret,problemy ze skanowaniem,zawieruchy ,marne nagrywanie...k......a nie wiem co oni w tym Lite-onie wyprawiają -jakieś blondynki im biosy poprawiają

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline