Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.03.2013, 20:33   #72
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
@dune2
Cytat:
Na ihas 124 wczorajszy test i dzisiejszy daje bardzo podobne wyniki.

cieszy mnie że zrozumiałeś zasadę testów

z tym jitterem to zobacz w czym u Ciebie jest problem

miałem kiedyś to samo i doszedłem do wniosku dlaczego tak jest
bez dedykowanych sterowników do kontrolera SATA w trybie AHCI nie będziesz miał skanowania jittera a ten wynik który masz jest zły nic nie odzwierciedla

-przechwytywanie-2013-03-19-v01-6x-112l-128-4x-clv.png

-tdk-dl-ihas124-24.03.2013.png

EDIT:
Lite-On jitter skanują po scanie PIE i PIF
i błąd który ci się pojawia jest właśnie pod koniec bo wtedy ma nastąpić scan jittera ale z braku sterowników jest error...

Ostatnio zmieniany przez seku : 25.03.2013 o godz. 20:40
seku jest offline