Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.03.2013, 16:54   #10
siwymariusz
Guru

Data rejestracji: 15.06.2002
siwymariusz jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>siwymariusz jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>siwymariusz jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>siwymariusz jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>siwymariusz jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>siwymariusz jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Tu macie racje w obu przypadkach , za wczas źle , za późno też źle. Miałem już CP , C+ i teraz w N , Polsat mam w prepaid , podarowałem mamie , z Cyfry zrezygnowałem bo nie dogadaliśmy się o abonament . No to wziąłem " N " i już po dwóch miesiącach wcisnęli mi coś czego nie zamawiałem , rzekomo zgodziłem się podczas rozmowy z konsultantem , ale nie dałem za wygraną . Nawet udało mi sie w ramach zadość uczynienia dostać na cały czas umowy niższy abo z 59 do 48 pln ( sprawa toczyła się telefonicznie i mailowo , ale ile nerwów ) . W styczniu na kusili mnie na przedłużenie tak w 80 % po mojej myśli. I co najważniejsze od stycznia czekam na umowę miedzy nami ( papierową ) a oni , że jest tłok i może to trochę potrwać . Już sam nie wiem co zrobię , ale czekam na ewentualny list . Ale za podstawowy pakiet ( nie wiem jak teraz się nazywa ) 59 zł z powodu moich dziewczyn, które tylko oglądają disneya i nickloedony , to nie dam więcej jak 40- 50 pln. Ja w tv tylko sport , reszta w zależności od mojego zainteresowania . Chyba znowu CP - ewentualnie kablówka Vectra
siwymariusz jest offline   Odpowiedz cytując ten post