Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.03.2013, 18:08   #15992
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
Nie che mi się nawet tłumaczyć, kochaj Lisa, on potrzebuje miłości bliźniego.
Ed wybacz, ale jesteś już tak przeżarty nienawiścią, że nie potrafisz na nic spojrzeć z dystansem.

Nie wiem czy zauważyłeś, ale pochwaliłem go za ten jeden konkretny tekst. Sposób w jaki to zrobiłem wskazuje również co myślę o jego innych wypowiedziach i tekstach. Sformułowanie, że ktoś coś mądrego dawno nie powiedział raczej nakreśla tu moje stanowisko.
A Ty mi tu wyskakujesz z jakimś geniuszem czy kochaniem.
Zresztą jakbym go kochał i uważał za geniusza, to jest moja sprawa.

Pochwaliłem go za ten jeden konkretny tekst i jak chcesz się odnieść, to odnieś się do tego tekstu.
Nie wiem gdzie tam zauważyłeś prostactwo.

Szczerze mówiąc dziwi mnie, że akurat Ty okazujesz taki stosunek do tekstu, w którym otwarcie krytykuje się tzw. lewackich postępowców.
Swoją drogą, czytałeś ten tekst?

Lis atakuje Terlikowskiego - Lis zły.
Lis broni Terlikowskiego - Lis zły.

Ochłoń trochę i nie szukaj wszędzie wrogów.

Ostatnio zmieniany przez Prezesik : 26.03.2013 o godz. 18:13
Prezesik jest offline   Odpowiedz cytując ten post