Cytat:
Napisany przez rcobex
Ja bym tak nie chciał. Trzeba mieć w życiu jakieś priorytety. A nie robić na kogoś. 
|
A Ty wiesz, jakie ja mam czasy w grze F1 po wyłączeniu wszystkich wspomagajków? Zapewniam Cię, że jedyne, co musiałbym przełknąć to dublowanie mnie przez kompana z zespołu co jakieś 10-15 okrążeń
Cytat:
Napisany przez Prezesik
Gdzie można się zgłaszać?
|
Mają siedzibę w Milton Keynes (hrabstwo Buckinghamshire). Przejeżdżałem nawet kiedyś nieopodal - to jest zaraz przy M1. Dokładnego adresu nie zmam, ale myślę, że gdybyś zadzwonił do Webbera, to Ci poda bez większych ceregieli. Tylko mu nie mów, że chodzi o posadę drugiego kierowcy w zespole! Wtedy może Ci nie powiedzieć
Cytat:
Napisany przez grzeniu
Milion/y $ każdego przekonują.
|
No w tym wypadku mnie by raczej przekonały. To nie jest kwestia przyjęcia potężnej sumy za jakieś niemoralne zachowanie, a przełknięcia faktu, że trzeba współpracować i - niestety - pracować na pierwszego kierowcę. Zobaczcie zresztą, że nie jest tak źle - Webberowi nikt podczas wyścigu nie kazał ustąpić dla Vettela, słowem się nie wtrącali (co prawda nie słyszymy wszystkich rozmów, ale realizator taki dialog na pewno by puścił). Mało tego, to Vettel zebrał opieprz, a Webber - pochwałę. Nie widzę w zachowaniu zespołu wobec drugiego kierowcy nic złego.