Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.03.2013, 23:16   #1
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez rcobex Podgląd Wiadomości
Ja bym tak nie chciał. Trzeba mieć w życiu jakieś priorytety. A nie robić na kogoś.
A Ty wiesz, jakie ja mam czasy w grze F1 po wyłączeniu wszystkich wspomagajków? Zapewniam Cię, że jedyne, co musiałbym przełknąć to dublowanie mnie przez kompana z zespołu co jakieś 10-15 okrążeń

Cytat:
Napisany przez Prezesik Podgląd Wiadomości
Gdzie można się zgłaszać?
Mają siedzibę w Milton Keynes (hrabstwo Buckinghamshire). Przejeżdżałem nawet kiedyś nieopodal - to jest zaraz przy M1. Dokładnego adresu nie zmam, ale myślę, że gdybyś zadzwonił do Webbera, to Ci poda bez większych ceregieli. Tylko mu nie mów, że chodzi o posadę drugiego kierowcy w zespole! Wtedy może Ci nie powiedzieć

Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
Milion/y $ każdego przekonują.
No w tym wypadku mnie by raczej przekonały. To nie jest kwestia przyjęcia potężnej sumy za jakieś niemoralne zachowanie, a przełknięcia faktu, że trzeba współpracować i - niestety - pracować na pierwszego kierowcę. Zobaczcie zresztą, że nie jest tak źle - Webberowi nikt podczas wyścigu nie kazał ustąpić dla Vettela, słowem się nie wtrącali (co prawda nie słyszymy wszystkich rozmów, ale realizator taki dialog na pewno by puścił). Mało tego, to Vettel zebrał opieprz, a Webber - pochwałę. Nie widzę w zachowaniu zespołu wobec drugiego kierowcy nic złego.
Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online