Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.03.2013, 09:53   #34
Yossi
Forumator

Data rejestracji: 02.03.2012
Yossi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Kris Podgląd Wiadomości
A nie to samo robi Windowsowy Uninstaller? Po co instalować jakieś śmieci i obciążać system (chyba to działa w tle, skoro monitoruje). Jakoś nie mam zaufania do produktów Ashampoo. Toolbary, badziewny program do nagrywania... ble...
Nie to samo.
1. Uninstaller usuwa same programy i to nie zawsze do końca. Czasem - szczególnie jeśli użytkownik nie czyta opcji do wyboru, to pozostawia kupę śmieci na dysku. Jednak, przy uwaznnym stosowaniu - działa raczej dobrze. Podkreślam - RACZEJ.
2. Instalowanie śmieci jest charakterystyczne chyba dla nowych użytkowników, oszozłomionych milionami programów, które mogą sobie za darmo i legalnie zainstalować. Oczywiście - w 99% przypadków jest im to do niczego niepotrzebne.
3. A ja mam zaufanie do programów Ashampoo. Używam od ponad 10 lat i jestem zadowolony. A kto Ci każe instalować głupoty typu "toolbbar"? Przecież każdy instaler Ashampoo pyta Cię wyraźnie, czy chcesz to zainstalować, czy nie. No, ale jak się nie chce przeczytać 2 zdań...
Badziewny program do nagrywania?? A który konkretnie? Bo ja lepszego nie znam akurat. Podaj proszę wersję i jej wady, w odniesieniu do innych produktów, a chętnie Ci wyjaśnię dlaczego nie umiesz się tym posługiwać.
Yossi jest offline   Odpowiedz cytując ten post